Venteliste

Skriv dig på ventelisten og vær blandt de første der får besked
Søger du en lejlighed, et hus eller rækkehus i Odense, Vejle, Kolding, København, Aarhus eller andre steder? Tilmeld dig Manelia’s venteliste gratis i dag og få besked direkte i din indbakke når vi har et ledigt lejemål, der matcher det du søger.
Tilmeld dig vores venteliste her
Leder du akut efter en bolig?
Find alle vores lejemål her
Alt det praktiske
Sådan fungerer ventelisten
Når du tilmelder dig Manelia’s venteliste, bliver du skrevet op i vores system, hvor vi løbende får ledige lejemål. Når der er et match mellem et ledigt lejemål og en person på ventelistens krav, sender vi en mail til dem. I mailen fremgår der information om lejemålet og kontaktoplysninger på den medarbejder, som du skal kontakte, hvis du er interesseret i en fremvisning.
Det er okay at sige nej
Hvis du ikke er interesseret, i den bolig vi sender til dig, er det helt okay. Selvom du siger nej tak til det fremsendte tilbud, har det ikke nogen betydning for din placering på ventelisten.
Afmelding
Du kan til enhver tid afmelde dig ventelisten ved at trykke på det link, der er nederst i den mail, du modtager med boligtilbud. Her har du også mulighed for at tilrette dine indtastede krav.